Nu geopend

-


Amsterdam Bartje

Amsterdam

Kamperfoelieweg 208

Vanavond naar Amsterdam Bartje in Amsterdam? Helaas heeft deze Amsterdam zich nog niet aangemeld bij Cityhero. Wij kunnen u daarom niet op de hoogte brengen van de muziekstijlen, prijzen en dranken van Amsterdam Bartje.

Mocht u nou vanavond kiezen om Amsterdam Bartje te bezoeken, schroom dan niet om Amsterdam Bartje op de hoogte te brengen van Cityhero.

King Kroes

Fantastisch; fantasie it is. Het is naast de bushalte waardoor je het qua bereikbaarheid echt helemaal top is. Je komt in een oase van roze/ paarse huizen terecht die dusdanig slecht onderhouden zijn dat het echt bijna een horror-griezelend effect heeft. Blijkbaar is de dresscode joggingbroek met een trui/ vest of shirt wat comfortabel zit. Nike petje (liefst versleten) en daaronder slippers met WITTE sokken. Belangrijk hierbij te vermelden dat kleding NIET hoeft te matchen met elkaar en bij voorkeur zo merkloos mogelijk. Merk kledingstuk mag wel; alleen verwaarloost. Je komt dus van het bushokje in het tokkie-thema terecht waarbij je absoluut niet verder moet denken dan die straat. Geen conversaties voeren die hierbuiten vallen; wordt niet begrepen en is kansloos. Als je binnen komt met Bart staat hij je zelf op te wachten een lauw blikkie bier die binnen 5 minuten op moet, ivm een 8.0% die je daarna krijgt. Verplicht en kost €5.- p/st. Je krijgt wel mini friteuse garnituur met Mayo of ketchup. Of hoe ze het bij Bartje verwoorden: “moet je een bami hap” Tip: doe het in 1x in je mond, blaas flink en schreeuw: “wat een tyfus hitte zeg” Binnen is het fantastisch opgemaakt. Harley staat in de woonkamer geparkeerd vanwege het milieubeleid in deze buurt. 100% groen en deze duurzame transitie ken ik als cannabis roken en zodoende ontduurzamen. Bart zegt: “sinds ik geen bakkerij meer heb mis ik bepaalde voedingsstoffen dus krijg ik zo mijn vitamientjes binnen. Erg mooi hoe emotioneel hij ervan werd. Niet dat hij moest huilen; zijn ogen waren rood van de passie en emotie die hij erin gooide. Mocht je iets leuks willen meenemen dan zou ik denken (en adviseren) aan een leuk boompje voor in de tuin of een mannelijke rug-haar-verzorgingsset. Ze riepen namelijk de hele tijd dat er geen geldboom in de tuin staat of het groeide aan hun rug. En bereidt je voor op een heel nieuw en doordacht spelletje wat je gaat spelen. “Draai elk dubbele om” dit doe je tot ze op zijn. Kom op tijd want er is er geen tweede ronde aangezien ze zo goed en getraind hierin zijn dat ze allemaal de eerste ronde winnen en hun munten hebben omgedraaid. Ow en wat super fijn is: alle mannen heren Mitchell (lees mitta) en vrouwen noem je niet bij hun naam. “Moppie” noem je ze. Ze verwijten je wel op het dan niet klaar hebben van een grap/ mop. Dus is patriesss (van Patricia) ook synoniem-technisch in orde Bart bedankt en tot de volgende 10e van de maand wanneer ons geld is gestort. (Bart en ik werken samen bij het uwv al zo’n 34 jaar jou. We noemen ons de U-trekkkkers) Topper ben je, X gappie

Waarderingen en beoordelingen

Klik op Like of Dislike om te beoordelen

 • Prijzen
  • 1000
  • 1000
 • Locatie
  • 1000
  • 1000
 • Service
  • 1000
  • 1000
 • Muziek
  • 1000
  • 1000
Meer informatie

Er is nog geen informatie.

Faciliteiten

Er zijn nog geen faciliteiten toegekend.

I.v.m. de COVID-19 maatregelen wijken onderstaande openingtijden hoogstwaarschijnlijk af.
Dag Opent Sluit
mondag gesloten gesloten
dinsdag gesloten gesloten
woensdag gesloten gesloten
donderdag gesloten gesloten
vrijdag gesloten gesloten
zaterdag gesloten gesloten
zondag gesloten gesloten