Nu geopend

-


The Marina Club - Amsterdam

Amsterdam

Krijn Taconiskade 432

Vanavond naar The Marina Club - Amsterdam in Amsterdam? Helaas heeft deze Amsterdam zich nog niet aangemeld bij Cityhero. Wij kunnen u daarom niet op de hoogte brengen van de muziekstijlen, prijzen en dranken van The Marina Club - Amsterdam.

Mocht u nou vanavond kiezen om The Marina Club - Amsterdam te bezoeken, schroom dan niet om The Marina Club - Amsterdam op de hoogte te brengen van Cityhero.

Ebru Eryilmaz

Hele slechte service. Vanaf aankomst al onduidelijk geholpen, eten besteld voorgerecht en nagerecht alles is tegelijk aan tafel gebracht, nadat we het hadden aangegeven werd ons verteld dat wij dat moesten aangeven???? even later na dat alles tegelijkertijd is gekomen wij natuurlijk haastig eten zodat het niet koud word, vinden we een haar in ons eten, hebben we ook aangegeven er werd geen excuus gemaakt en als “oplossing” werd er gevraagd wat we willen eten, heel onlogisch na een haar in je eten te vinden word je gedwongen om een nieuwe gerecht te bestellen, aangegeven dat we dat niet wilden meneer geeft aan dat het sowieso niet van de rekening afgehaald kon worden (niemand vroeg hier om) personeel is verre van professioneel na het gesprek gaf meneer aan dat we nog een half uurtje hadden terwijl wij er toen maar 45 minuten zaten, aan een ander collega gevraagd tot hoe laat we konden zitten werd ons verteld dat we tot sluit konden zitten maar hij zou het met zijn collega bespreken, komt collega even later terug om ons te vertellen dat dat de maatregelen zijn van hen, maar er zaten nog 2 tafels die er voor ons al zaten die hoefden niet weg. Dit hebben wij natuurlijk ook aangegeven. Lang verhaal kort: eten smaakt naar niks en de medewerkers en nadruk op kale meneer is erg onprofessioneel.

Sahroony

Eten was lekker, sfeer kan beter. Tevens hadden we gereserveerd voor boven. Kon later niet omdat we met een te groot groep waren. Namelijk 9 personen. Had bij reservering gezegd mogen worden. Service was wel geweldig. Hele vriendelijke personeel.

Su “Sude” El

Slecht informatie aan de telefoon onbeschofte medewerkster die te telefoon opneemt vandaag, iedereen die er komt eet en drinkt met zijn eigen geld!!!! Als je de klanten zo Laat behandelen door je medewerkers, heb je na een tijd niks meer over, ik zou maar voorbeeld nemen van de andere turkse restaurants die momenteel vliegen aan het vangen zijn...

--

Je betaald voor de ambiance. Waarschijnlijk ook voor het Tinderen in real life. Voor het eten moet je er niet zijn.

F K

Eerste keer gegaan, gelijk ook laatste keer. Ik moest zelf van een andere tafel menu kaart pakken om te kijken. Ook roepen naar personeel om bestelling door te geven, anders liepen ze voorbij. Er was weinig personeel, ten opzichte van tafels. Ik had dit niet verwacht, tenslotte is het Amsterdam... Geen toetje genomen, ergens anders avond verder afgemaakt. Ook tijdens afreken binnen werd er niet gevraagd of alles naar wens was geweest.

Waarderingen en beoordelingen

Klik op Like of Dislike om te beoordelen

 • Prijzen
  • 1000
  • 1000
 • Locatie
  • 1000
  • 1000
 • Service
  • 1000
  • 1000
 • Muziek
  • 1000
  • 1000
Meer informatie

Er is nog geen informatie.

Faciliteiten

Er zijn nog geen faciliteiten toegekend.

I.v.m. de COVID-19 maatregelen wijken onderstaande openingtijden hoogstwaarschijnlijk af.
Dag Opent Sluit
zondag 16:30:00 00:00:00
maandag 16:30:00 00:00:00
dinsdag 16:30:00 00:00:00
woensdag 16:30:00 00:00:00
donderdag 16:30:00 00:00:00
vrijdag 16:30:00 02:00:00
zaterdag 16:30:00 02:00:00