Nu geopend

-


Complex Maastricht

Maastricht

Griend 6-7

Vanavond naar Complex Maastricht in Maastricht? Helaas heeft deze Maastricht zich nog niet aangemeld bij Cityhero. Wij kunnen u daarom niet op de hoogte brengen van de muziekstijlen, prijzen en dranken van Complex Maastricht.

Mocht u nou vanavond kiezen om Complex Maastricht te bezoeken, schroom dan niet om Complex Maastricht op de hoogte te brengen van Cityhero.

zaynep gone

Super slechte organisatie, mensen hebben recht op een refund/voucher. Ondanks herhaaldelijk verzoek negeren ze je gewoon, ze verwijderen comments op facebook en reageren niet op mailtjes Hoop dat de acm dit oppakt en deze tent een goeie boete geeft, dit verdienen ze. Stelletje aso's

Xander van Merkesteijn

Geweldig locatie voor verschillende evenementen. Inmiddels zelf bij verschillende evenementen hier geweest ook nog vroeger toen hef nog MMH was. Je bent snel binnen en tot dusver alleen vriendelijk personeel en beveiliging gesproken, is op andere locaties wel anders. Zeer gevarieerd publiek. Misschien iets aan de duurdere kant voor 2.75 per penning, 5 euro per locker (+5 euro borg) en 1/2 bon voor een toiletstempel. 2e zaal ook aanwezig wel erg verstopt achter de lockerruimte. Ik rook zelf niet maar voor rokers wel fijn dat je gewoon naar buiten kunt om te roken. Zal zeker vaker hier te vinden zijn.

Masch Feu

Jammer dat ik hier niet meer terecht kan voor de feestjes die deze locatie juist groot hebben gemaakt en op de kaart gezet.....totaal geen hardere stijlen meer in het aanbod? Dee techno zwik is veul te sof....maaaaannnnn ;) Wat de toiletten, prijzen en kluisjes betreft is ook nog totaal niets verandert lees ik...oude ergernissen blijven actueel...

Kevin van der Schrier

Onze favoriete uitgaansgelegenheid, groot genoeg en goed bereikbaar door de naastgelegen q-park. Ook veel bekende EDM artiesten treden hier op dat zeker een pluspunt is. De bonnen zijn helaas wel erg duur en slecht bereikbare ( te kleine) wc's voor de grootte van de zaal.

Joyce Vriezelaar

Jammer dat de meeste feestjes alleen techno/house/deephouse zijn. Eens wat anders (90's of latin) zou leuk zijn. WC moet betaald worden maar worden naar mijn mening niet vaak schoon gehouden gedurende de avond. Plus, geen invalide toilet. De lachgas service vind ik vreselijk! Mensen die een paar seconden high zijn en nog maar te zwijgen over de plastice rommel. Idem geld voor de bekers, pleur die wegwerp bekers eruit en haal herbruikbare, harde plastice bekers. Desnoods met een soort stasiegeld regeling. Verder mooie zalen.

Waarderingen en beoordelingen

Klik op Like of Dislike om te beoordelen

 • Prijzen
  • 1000
  • 1000
 • Locatie
  • 1000
  • 1000
 • Service
  • 1000
  • 1000
 • Muziek
  • 1000
  • 1000
Meer informatie

Er is nog geen informatie.

Faciliteiten

Er zijn nog geen faciliteiten toegekend.

I.v.m. de COVID-19 maatregelen wijken onderstaande openingtijden hoogstwaarschijnlijk af.
Dag Opent Sluit
zondag 00:00:00 00:00:00
mondag gesloten gesloten
dinsdag gesloten gesloten
woensdag gesloten gesloten
donderdag gesloten gesloten
vrijdag gesloten gesloten
zaterdag gesloten gesloten