Nu geopend

-


Body Talk

Utrecht

Oudegracht 64

Vanavond naar Body Talk in Utrecht? Helaas heeft deze Utrecht zich nog niet aangemeld bij Cityhero. Wij kunnen u daarom niet op de hoogte brengen van de muziekstijlen, prijzen en dranken van Body Talk.

Mocht u nou vanavond kiezen om Body Talk te bezoeken, schroom dan niet om Body Talk op de hoogte te brengen van Cityhero.

Nils Horst

Een hele leuke tent! Overigens al weer een tijdje geleden dat ik ben geweest, na al deze omstandigheden ben ik zeker bereid om weer te komen👍🏳️‍🌈

Thijs Bottema

3 woorden, 13 letters: wat een toptent! Tot morgen ;)

Truzelientje

De Bodytalk, door intimi ook wel liefkozend 'BT' genoemd, bezocht ik een kleine tien jaar geleden voor het eerst. Was ik er voorheen zeker zo'n drie keer per maand te vinden, nu kom ik er gemiddeld nog maar een paar keer per jaar. In eerste instantie leken de mensen steeds jonger te worden, maar langzaam begint het tot me door te dringen dat ik met mijn 29 jaar bij het groepje 'ouderen' begin te horen. In ieder geval wel als ik mijn pijlen mik op de vrijdag- en zaterdagavond. Wanneer je ongeveer tussen de 20 en 26 jaar oud bent, bevind je je rond bovengenoemde tijden in de hoogst vertegenwoordigde leeftijdsklasse. Wat ik erg prettig aan de Body Talk vind, is het deurbeleid. Vrijgezellenfeestvierders worden geweigerd en mannen die zich denken te kunnen verlekkeren aan de lesbische vrouwen, komen eveneens van een koude kermis thuis. Wanneer iemand een grens overgaat en dit wordt gemeld bij het personeel/de eigenaar, wordt er adequaat gehandeld. Er wordt voornamelijk populaire muziek gedraaid, maar ook 'gouwe ouwe' plaatjes en foute meezingers. Naarmate het later wordt en de alcohol rijkelijk heeft gevloeid, wordt er veel gedanst. Dit brengt me naar het volgende onderwerp: ik vind de BodyTalk veel- en veel te vol. Veel voller dan tien jaar geleden trouwens. Dat er zoveel animo voor is snap ik, want deze kroeg is één van de weinige gay aangelegenheden die Utrecht kent en is hier echt een begrip. Toch zou ik als eigenaar kwaliteit boven kwantiteit verkiezen en minder mensen toelaten. Dat er een verdieping lager een tweede ruimte zit te verstoffen, vind ik dan ook onbegrijpelijk. Volgens mij was dit omdat er minimaal twee personeelsleden moesten staan en het niet genoeg opleverde, maar het lijkt mij vooral zaak om hier eens met een commercieel oog naar te kijken.

Mason Hoogendoorn

Gezellig. Veel diversiteit. Iedereen is zich zelf. Wauw!

Karle Jansen

Heerlijke bar in Utrecht om lekker uit je dak te gaan. Jammer dat soms de speakers ruisen. Maar dat mag de pret niet verstoren. Wij vermaken ons altijd.

Waarderingen en beoordelingen

Klik op Like of Dislike om te beoordelen

 • Prijzen
  • 1000
  • 1000
 • Locatie
  • 1000
  • 1000
 • Service
  • 1000
  • 1000
 • Muziek
  • 1000
  • 1000
Meer informatie

Er is nog geen informatie.

Faciliteiten

Er zijn nog geen faciliteiten toegekend.

I.v.m. de COVID-19 maatregelen wijken onderstaande openingtijden hoogstwaarschijnlijk af.
Dag Opent Sluit
zondag 14:00:00 01:00:00
maandag 14:00:00 01:00:00
dinsdag 14:00:00 01:00:00
woensdag 14:00:00 01:00:00
donderdag 14:00:00 02:00:00
vrijdag 14:00:00 03:00:00
zaterdag 14:00:00 03:00:00