Nu geopend

-


WAS.

Utrecht

Tractieweg 41

Vanavond naar WAS. in Utrecht? Helaas heeft deze Utrecht zich nog niet aangemeld bij Cityhero. Wij kunnen u daarom niet op de hoogte brengen van de muziekstijlen, prijzen en dranken van WAS..

Mocht u nou vanavond kiezen om WAS. te bezoeken, schroom dan niet om WAS. op de hoogte te brengen van Cityhero.

Vincent van Deudekom

Gebaseerd op de twee nachten (Helena Hauff & KI/KI) die ik hier heb doorgebracht echt één van de betere venues van Utrecht. Een kort praatje voor je naar binnen gaat om de regels uit te leggen: geen foto's en video's, respect voor iedereen, als je je onveilig voelt, spreek een personeelslid aan enz. Binnen kluisjes aanwezig die met een twee euro muntstuk of muntje (die je kan pinnen) te gebruiken zijn. Houd er wel rekening mee dat dit je eenmalig toegang geeft. Drankjes aan de bar gewoon met pin betalen, flesjes bier ook te verkrijgen. Voldoende toiletten om niet lang in de rij te staan en ruimschoots plek om even rustig te kunnen chillen. De zaal zelf heeft goed geluid en ik heb steeds een uitstekende sfeer ervaren. Rookruimtes aanwezig, iets meer afzuiging was prettig geweest. Ook personeel bij bar en ingang als vriendelijk ervaren! Voor mij in ieder geval voor herhaling vatbaar. Complimenten!

Niny's Nails

Ik vond de locatie bijzonder, prijzen van de drank redelijk. WC's waren schoon en gratis , (ook erg belangrijk). Alleen jammer van de geluidskwaliteit en ik vond de avond dat ik was gegaan (Honey Dijon) de andere DJ's bagger. Ik verwachtte dat de DJ's voor en na Honey minimaal dezelfde style zouden draaien maar welke style dat was is mij nog steeds een raadsel.

ken Kruijs

Ondanks wat vragen aan de deur echt een zwaar toeristen en blousjes/polotjes publiek. Nog nooit op een avond zoveel bier over me heen gehad van voorgenoemde verdwaalde lui die niet snappen dat er bewogen word vooraan. Voorzieningen prima (toiletten kluisjes). Je krijgt glas mee aan de bar, waardoor je heerlijk in 't glas staat te dansen. Geluidsinstallatie is dik. Beveiligers kwamen meteen om 7u de tent leegrauzen met zaklampjes. Very irritant. Hou het lekker bij basis als je naar utrecht gaat.

Peter t. M.

Vette club met erg goed geluid. Omdat het in Utrecht is gevestigd, laat het qua bezoekers soms nog wel te wensen over. Er hangt niet altijd de open sfeer die je bijvoorbeeld in de 'De School' wel terugvindt. Qua voorzieningen is alles erg goed geregeld. Zou het zeker aanraden om een goede nacht te feesten, maar let dan vooral niet al te veel op anderen.

Ilona Dekker

Voor een goed feestje in utrecht is dit de plek!

Waarderingen en beoordelingen

Klik op Like of Dislike om te beoordelen

 • Prijzen
  • 1000
  • 1000
 • Locatie
  • 1000
  • 1000
 • Service
  • 1000
  • 1000
 • Muziek
  • 1000
  • 1000
Meer informatie

Er is nog geen informatie.

Faciliteiten

Er zijn nog geen faciliteiten toegekend.

I.v.m. de COVID-19 maatregelen wijken onderstaande openingtijden hoogstwaarschijnlijk af.
Dag Opent Sluit
zondag 09:00:00 16:30:00
maandag 09:00:00 20:00:00
dinsdag 09:00:00 20:00:00
woensdag 09:00:00 20:00:00
donderdag 09:00:00 20:00:00
vrijdag 09:00:00 20:00:00
zaterdag 09:00:00 16:30:00