Nu geopend

-


Café De Tagrijn

Zwolle

Buitenkant 7

Vanavond naar Café De Tagrijn in Zwolle? Helaas heeft deze Zwolle zich nog niet aangemeld bij Cityhero. Wij kunnen u daarom niet op de hoogte brengen van de muziekstijlen, prijzen en dranken van Café De Tagrijn.

Mocht u nou vanavond kiezen om Café De Tagrijn te bezoeken, schroom dan niet om Café De Tagrijn op de hoogte te brengen van Cityhero.

sommmen

Tijdens mijn bezoek bij café de Tagrijn tijdens corona was het orginele pand gesloten en konden we ernaast terecht. De passie van de eigenaar drong gelukkig ook hier door tot de omgeving. Er word een gezellige sfeer neergezet. Ook mocht ik onderdeel uitmaken van een whisky proeverij van welke ik hartstikke heb genoten. De verhalen en kunde van de eigenaar maakte het tot een leuke avond. Tevens wordt er ook met studentenverenigingen samengewerkt en vormt het dus het zoveelste baken van studenten stad Zwolle.

Berend van Empel

Erg leuk bruin café met een goed drankaanbod en zeer vriendelijke bediening.

Rene van den Brink

Goed bier Goede en gezellige barman

Richard de Vries

Bij een bezoek aan Zwolle op zoek naar plekje om wat speciaal biertjes te drinken voor het eten uitgekomen bij Café de Tagrijn. Onmiddellijk valt op dat het café veel sfeer en geschiedenis uit straalt. Wanneer wij binnen komen zijn er ongeveer 20 tot 30 mensen in de zaak en draait de uitbater de zaak in zijn eentje. Op een andere plek zou je (bijna) verwachten dat je staat te wachten tot je een ons weegt maar niets is minder waar! De uitbater loopt de benen uit zijn lichaam en je voelt je welkom en op je gemak. Als hij rond loopt begroet hij de (vaste?) gasten die hij kent bij naam: zo’n beetje de halve tent! Met prettige bediening die je het gevoel geeft op een fijne plek te zijn ben je er bijna. Echter een goed aanbod van bieren en kleine hapjes maakt de ervaring compleet. Café de Tagrijn is geen brewpub of walhalla voor speciaal bier maar de selectie is slim gekozen waardoor er voor iedereen wel een biertje of twee op de kaart staat. Ook is er een mooie selectie aan whisky’s en een prettige borrelkaart. Wij namen de bitterballen waar niets op aan te merken valt: goed gefrituurd en op een leuk plankje met mosterd. Helemaal prima dus. Kortom: bezoek je Zwolle? Heb je trek in een drankje? Dan is Café de Tagrijn zeker een bezoek waard!

Hans Kburg

Een van de beste kroegen van Zwolle. Echt een plek voor liefhebbers. Zowel de uitbaters als de gasten.

Waarderingen en beoordelingen

Klik op Like of Dislike om te beoordelen

 • Prijzen
  • 1000
  • 1000
 • Locatie
  • 1000
  • 1000
 • Service
  • 1000
  • 1000
 • Muziek
  • 1000
  • 1000
Meer informatie

Er is nog geen informatie.

Faciliteiten

Er zijn nog geen faciliteiten toegekend.

I.v.m. de COVID-19 maatregelen wijken onderstaande openingtijden hoogstwaarschijnlijk af.
Dag Opent Sluit
maandag 15:00:00 00:00:00
dinsdag 15:00:00 00:00:00
woensdag 16:00:00 23:30:00
donderdag 15:00:00 01:00:00
vrijdag 14:00:00 02:00:00
zaterdag 14:00:00 02:00:00
zondag gesloten gesloten