Sun Runners Beach Bar & Food

  1. Home
  2. Uitgaan In
  3. Almere
  4. Sun Runners Beach Bar Food

Sun Runners Beach Bar & Food

Bar

Beoordelingen

4.2 van de 5

Beoordeling Cityhero van Roel Jansen

Roel Jansen

Wat een drama gisteren, had op woensdag een tafel gereserveerd voor de lunch op vrijdag, kreeg geen bevestiging dus op donderdag er na toe. Heb gevraagd of de reservering was doorgekomen, dat bleek dus wel zo te zijn. Heb gevraagd aan de eigenaar of ik een specifiek tafeltje kon krijgen, dat vond schijnbaar vervelend want moest het schema omgooien maar het was geregeld, zei hij. Kom je samen met partner op vrijdag om 1245 blijkt er niets gereserveerd te zijn noch werd er moeite gedaan om iets te doen. Ik moest zelf maar even kijken, heb tafel en stoelen gepakt. Dat je toch nog een beetje in de bloedhitte in de schaduw kon zitten. Na geruime tijd werd er gevraagd of we alvast iets wilden drinken dat kwam maar niet, tot 3 keer gevraagd of de bestelling nog kwam, had ook de bestelling voor het eten doorgegeven. Na een uur hadden we nog steeds niets gekregen, we wilden weg, heb gevraagd om een uitrij kaartje, kreeg ik te horen dat ik nog 2 consumpties moest betalen.....niet gedaan dus, wat een drama deze tent. In de tussen tijd dat we daar zaten zag ik mensen met hun eigen 2 liter flessen, rustig hun eigen drinken consumeren, veel mensen liepen kwaad weg omdat er geen schaduw was, maar ook omdat ze niet bediend werden, als eigenaar van die tent zou je verwachten dat er op zo'n tropische dag wel wat extra parasols aanwezig waren. Te weinig personeel, onvriendelijk, emphatieloos, tactloos, slechte service , het interesseert ze helemaal niet. Het geld stroomt toch wel binnen.

Lees meer +

Beoordeling Cityhero van Laurie Derksema

Laurie Derksema

Wat bizar. Afgelopen vrijdag gereserveerd voor een lunch. Eenmaal aangekomen was er alleen een jongeman in de bediening. Hij had geen overzicht van alle reserveringen. Tafeltjes waren niet gedekt, er stond nergens een drankje op tafel en iedereen zat maar te wachten. Wat bleek; Alleen deze jongeman en een vrouw waren verantwoordelijk en konden de drukte niet aan. Manager/eigenaar was niet aanwezig. Andere mensen hadden ook gereserveerd, maar hadden of geen tafeltje of werden na 20 minuten nog steeds niet geholpen. Een voor een liepen gezelschappen weg. Wij helaas ook maar. De mevrouw van de bediening die het ook ontzettend jammer vond dat het zo liep gaf aan dit te melden, dus bij deze! Wat een gemiste kans voor deze ondernemer op zo'n mooie zonnige dag waar iedereen de terrasjes aan het opzoeken was. Never nooit meer!

Lees meer +

Beoordeling Cityhero van Ad Someren

Ad Someren

Even heerlijk vertoeven op een terras met een mooi uitzicht op Amsterdam ? Even zoeken en de juiste afslag op de A6 nemen ( Duin ). Sun Runners Beach Bar is niet erg groot maar biedt al snel aan ruim 100 gasten plek op het terras aan het water, of op het terras van het paviljoen op de 1e etage. Attent team medewerkers die vlot bedienen en ook de keuken heeft snel (borrel)hapjes, lunchgerechten of eenvoudig hoofdgerechten gereed. De skyline Amsterdam is in de verte zichtbaar en je kunt mooie foto's maken van die skyline bij zonsondergang. Deze beach bar is een aanrader ! En voor diegene die watersport wil beoefenen is er de naastgelegen catamaran/zeil/surf school en andere (water) activiteiten voor jong en oud.

Lees meer +

Beoordeling Cityhero van C S

C S

Wij zullen hier nooit meer komen. We kwamen aan, mochten plek nemen op het terras. Niemand kwam ons helpen, dus wilden we zelf maar aan de bar bestellen. Waarna we werden geconfronteerd met een arrogante knul die heel kortaf deed en onze bestelling niet wilde opnemen, 'omdat hij ook andere bestellingen zou hebben'. Dus moesten we maar gaan zitten en op hem wachten. We hebben 20 minuten zitten wachten op meneer die nog lekker stond te roken en rondjes zat te lopen. Toen besloten we maar weg te gaan.

Lees meer +

Beoordeling Cityhero van Barbara Barbara

Barbara Barbara

Leuke locatie maar de bediening is erg passief....rekening klopte ook niet (checken dus!) Je moet hen echt constant roepen en ook was een gerecht verkeerd ....Ik vind dat zo jammer! Zijn er geen goede medewerkers in de bediening te vinden? Jammer maar gelukkig was mijn gezelschap top 😃

Lees meer +

Contact

Locatie

IJmeerdijk 20

1361 AA, Almere

Locatie van Sun Runners Beach Bar & Food op Cityhero

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Gesloten
Woensdag
11:00:00
22:00:00
Donderdag
11:00:00
22:00:00
Vrijdag
11:00:00
22:00:00
Zaterdag
11:00:00
22:00:00
Zondag
11:00:00
22:00:00

Populaire in Almere

Populaire Uitgaanssteden

Sluiten

Hey jij daar!

Heb jij geluk, dit wil je niet missen!


Maak kans op
€100,- Cash