House of Dreams Amersfoort

  1. Home
  2. Uitgaan In
  3. Amersfoort
  4. House of Dreams Amersfoort

House of Dreams Amersfoort

Beoordelingen

4.1 van de 5

Beoordeling Cityhero van Arnoud Van Zanten

Arnoud Van Zanten

Sorry hod Amersfoort, maar jullie bakken er niks van. Ten eerste lijkt het alsof de gastvrouw schrikt als ze open doet voor een nieuwe klant. Er kwam geen glimlachje van af niks. Het voelde gewoon heel koud aan. Ten tweede lijkt het wel als je geen telefonisch afspraak hebt gemaakt dat er een bepaalde arrogantie duidelijk naar voren komt drijven van de gastvrouw. Terwijl men gewoon wil weten wie er beschikbaar is en hoe de dames eruit zien. Ik hoef namelijk geen vrouw met vetlappen van over de 50 jaar oud. Het pand is gedateerd overal zie je alleen maar oud hout met krassen en lelijke plekken erop. Bij het aanbellen heb je het gevoel dat de bel het niet doet. Je hoort niks of ziet geen lampje branden dat de bel af is gegaan. De dames lijken wel in een oude rokershok te zitten met die vieze oude stoelen/banken. De dames op misschien twee na zijn allemaal op en zien er niet uit. Het spijt me als iemand zich hierdoor aangevallen voelt maar het is de waarheid. Begin te werken aan jullie klantvriendelijkheid en verbouw dan de boel. Want het is gewoon drie keer niks wat jullie nu aanbieden. Kijk over de grens hoe ze het in Duitsland aanpakken en neem dat mee. Want op dit moment zou ik niet eens mijn vijanden House of Dreams Amersfoort aanraden!! 👎👎👎

Lees meer +

Beoordeling Cityhero van Jeron Potter

Jeron Potter

Ik wil jullie graag mijn ervaring delen. Ik lees een aantal negatieve revieuws waar ik totaal niet mee eens ben. In tegenstelling ik kom graag bij House of Dreams vriendelijk personeel je krijgt een drankje bij aankomst er word in elke kamer muziek afgespeeld en wat betreft de kamers die zijn allemaal fantastisch en schoon. Genoeg ruimte en voldoende zweer om er voor te zorgen dat je date een succes wordt. Ook zijn de kamers geluidsstil ik ben er nu aantal keer geweest en heb nog nooit iemand anders gehoord terwel het soms echt druk is. Ook je privacy word goed mee omgegaan je komt geen andere klanten tegen in de loopgangen wel andere meiden maar dat is juist leuk. Ben bij verschillende meiden geweest en tot nu toe alles naar wens er word goed naar je geluisterd wat je wensen zijn en wat je kan verwachten. De meiden zien er fantastisch uit en ruiken heerlijk. Ook is het gezellig en niet zo zakelijke. De locatie is echt fijn omdat je altijd voldoende parkeergelegenheid is in de straat. Ik kom hier graag en ik wens jullie het beste! Jullie krijgen van mij 5 sterren!! Joy, Falicia en Linda jullie zijn toppers.

Lees meer +

Beoordeling Cityhero van Enforcer

Enforcer

Afgelopen zaterdagavond bij Angelique geweest. Een geweldig uurtje was dat. Jammer dat ze naar huis ging anders was er een verlenging geweest. Ik kom zeker weer een keer bij haar. 😘

Beoordeling Cityhero van Walter van P

Walter van P

Een fijn huis met hele mooie dames. Ben hier nog nooit teleurgesteld. Ik heb ondertussen mijn vaste favorietjes (Felicia en Bella), maar ook zijn er regelmatig nieuwe meiden waarmee ik de kamers in ben gedoken!

Beoordeling Cityhero van Berend Berend

Berend Berend

Bij Bella langsgekomen, tijdje gebleven, heeft me extra laten betalen voor de standaard dingen. Sorry zei ze daarvoor, maar gaf geen geld terug. Stonk erg naar de pap van de vorige klant. Niet echt fris. Gaf ze niet om, dat is wel jammer.

Contact

Locatie

Soesterweg 269-271

3812 AH, Amersfoort

Locatie van House of Dreams Amersfoort op Cityhero

Openingstijden

Maandag
10:00:00
23:00:00
Dinsdag
10:00:00
23:00:00
Woensdag
10:00:00
23:00:00
Donderdag
10:00:00
23:00:00
Vrijdag
10:00:00
23:00:00
Zaterdag
10:00:00
23:00:00
Zondag
12:00:00
22:00:00

Populaire Uitgaanssteden

Sluiten

Hey jij daar!

Heb jij geluk, dit wil je niet missen!


Maak kans op
€100,- Cash