Escape

  1. Home
  2. Uitgaan In
  3. Amsterdam
  4. Escape

Escape

Erotiek
Bar
Club

Muziekstijlen

NaN bij Escape Elektronisch (EDM)
NaN bij Escape House
NaN bij Escape Techno

Faciliteiten

Faciliteit Dansvloer is aanwezig bij Escape Dansvloer
Faciliteit Betaald toilet is aanwezig bij Escape Betaald toilet
Faciliteit Betaald garderobe is aanwezig bij Escape Betaald garderobe
Faciliteit Pin betaling is aanwezig bij Escape Pin betaling
Faciliteit Lounge is aanwezig bij Escape Lounge
Faciliteit Deejays is aanwezig bij Escape Deejays

Beoordelingen

3.5 van de 5

Beoordeling Cityhero van Esther Jongsma

Esther Jongsma

Was altijd heel gezellig. Leuke mensen die weten hoe je een feestje moet vieren.

Beoordeling Cityhero van Aniel Ramesar

Aniel Ramesar

Lekkere luxe, eigen fles, geen gekke Brainwash drukte, maar als het feestje losgaat is het feest compleet. Voor herhaling vatbaar!

Beoordeling Cityhero van Max Frost

Max Frost

Ik raad het niet aan. Beschamende restaurantservice.

Beoordeling Cityhero van Mw. Paap

Mw. Paap

Slechte zaak!Onvriendelijk en langzaam personeel. Wij hebben ruim 2 uur gewacht op het hoofdgerecht,dit waren ze "vergeten".Aangezien wij naar het ballet gingen, hebben we ons eten aan ons voorbij moeten laten gaan!Excuses kwamen pas nadat we boos zijn vertrokken.Ook erg dure prijzen.

Lees meer +

Beoordeling Cityhero van Cherry

Cherry

Gezellig goede muziek

Contact

thomasinhetveld@gmail.com

http://www.escape.nl/

Locatie

Rembrandtplein 11

1017 CT, Amsterdam

Locatie van Escape op Cityhero

Uitgaan in hartje Amsterdam

Een uniek gegeven in de Nederlandse uitgaanswereld. Want waar discotheken en clubs komen en gaan verwelkomt Escape al 25 jaar wekelijks duizenden bezoekers op populaire concepten als Reveal, Brainwash, Episode, Houserockers, Golden, Superstars, Miss Taylor en meer. Escape heeft vele concepten en TV opnamen gehuisvest zoals Dit was het nieuws opnames voor de Sky Channel Eurochart Top 50 en Tros Popformule met Linda de Mol en Martijn Krabbé:, evenals de wekelijkse Chemistry en Rush, TMF Show Case en Veronica met de Millenium Countdown.

Escape is het toneel van vele nationale als internationale top DJ&rsquo:s zoals Tië:sto, Armin van Buuren, Fedde le Grand, Kerri Chandler, Bob Sinclar, Kevin Saunderson, Marco V., Dennis Ferrer, Ron Carroll, Todd Terry, David Guetta en Paul van Dyk. Uiteraard ook Nederlandse toppers als Raymundo, Frederik Abas, Roog, Lucien Foort, Jaz von D, etc.

Escape won vele prijzen en awards voor beste club en meest innovatieve club. Want Escape blijft vernieuwen. Met nieuwe technieken als LED, zoals een scala aan LED gebaseerde licht-units en een enorm oppervlak aan LED-videoschermen, is Escape een visueel paradijs in het uitgaansleven: de bezoeker is omringd door prachtige visuals. Daarnaast zijn er twee VIP decks, é:é:n op het podium en é:é:n in de zaal, voor diegenen die houden van een beetje extra luxe tijdens het uitgaan.

In 2011 vierde Escape haar 25e verjaardag, met vele hoogtepunten waaronder in het bijzonder het Amsterdam Dance Event in oktober. Maar ook daarna is er weer geacht aan vernieuwing, zoals de introductie van Brainwash op zaterdagavond. Een nieuw concept waarbij de bezoeker in de watten wordt gelegd met knallende line-ups, een schitterende licht- en visualshow en topgeluid.

Ook zit Escape niet stil op het gebied van interactie met haar bezoekers, want met eigen apps voor iPhone en Android en een alsmaar groeiende Facebook pagina blijft iedereen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events en natuurlijk alle partyfoto's.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Gesloten
Donderdag
23:00:00
04:00:00
Vrijdag
23:00:00
05:00:00
Zaterdag
23:00:00
05:00:00
Zondag
23:00:00
04:00:00

Populaire in Amsterdam

Populaire Uitgaanssteden

Sluiten

Hey jij daar!

Heb jij geluk, dit wil je niet missen!


Maak kans op
€100,- Cash