Jimmy Woo

  1. Home
  2. Uitgaan In
  3. Amsterdam
  4. Jimmy Woo

Jimmy Woo

Club

Muziekstijlen

NaN bij Jimmy Woo R&B
NaN bij Jimmy Woo Hip-hop
NaN bij Jimmy Woo Vrolijk elektronisch
NaN bij Jimmy Woo House
NaN bij Jimmy Woo Urban
NaN bij Jimmy Woo Elektronisch (EDM)

Faciliteiten

Faciliteit Dansvloer is aanwezig bij Jimmy Woo Dansvloer
Faciliteit Deejays is aanwezig bij Jimmy Woo Deejays
Faciliteit Pin betaling is aanwezig bij Jimmy Woo Pin betaling

Beoordelingen

2.8 van de 5

Beoordeling Cityhero van Senna Lacunes

Senna Lacunes

Op een zaterdag een gezellige avond gehad tot bij vertrek ik mijn ticket inleverde bij de garderobe en mijn jas niet meer aanwezig was zonder enige reden. De onderbezette garderobe werd versterkt door toilet en waitress personeel en ik heb geduldig in de ongereguleerde drukte meer dan een uur gewacht. Op de avond zelf was het personeel net zo verbaast als ik en erg begripvol maar dit verandere in de loop van tijd aangezien de Jimmy Woo na twee weken mailcontact alle fout bij mij legt en enige verdere oplossingen blokkeerd. Op de avond zelf hadden twee vriendinnen van mij geen ticket maar konden hun jassen aanwijzen, toch opmerkelijk en tot op heden ben ik erg verbaast over het handelen van deze organisatie. Echt belachelijk.

Lees meer +

Beoordeling Cityhero van Daniella Martha

Daniella Martha

Bij binnenkomst had ik nogal stress.. mijn jas afgegeven na alle slechte recensies te lezen over de garderobe?? Dit besprak ik met Nienke en zij stelde mij gerust. Bij het ophalen van mijn jas wilde een medewerker mij de verkeerde jas geven. Ik gaf aan dat het nr niet klopte en ik riep Nienke erbij. Weer stelde zij mij gerust en hierna gaf de anderr medewerker mij de juiste jas. NiENKE jij bent top! En die andere meid was absoluut niet scherp! De club was redelijk. Chaos bij binnenkomst!!!

Lees meer +

Beoordeling Cityhero van Daniëlla Couwenberg

Daniëlla Couwenberg

Top locatie, fijne sfeer, maar.... personeel? Bij binnenkomst bevind zich een garderobe, uiteraard lever je je jas daar in als je naar een club als Jimmy Woo gaat ( wie ziet anders je mooie outfit).. ''Wat een mooie club'' en wat een leuke mensen dacht ik heerlijke sfeer kortom top avond! Totdat..Ik bij de garderobe kwam, mijn jas was weg? Oke kan gebeuren (eigenlijk niet maar oké) maar het was -5 en ik werd zonder jas de deur gewezen. Uiteindelijk met pijn en moeite kreeg ik van het garderobe meisje een andere jas (sorry als dat dan misschien die van jouw is , wellicht is het bij mijn jas ook zo gegaan). Er werd mij nadrukkelijk beloofd dat ze contact met me op zouden nemen de volgende dag. Ik sliep een gat in de dag , maar het bleef stil. Uiteindelijk heb ik zelf contact met Jimmy Woo opgenomen. Hier werd ik direct afgewimpeld. Nadat ik juridische hulp heb ingeschakeld ( waar betaal je anders verzekering voor) is dit momenteel in kort samengevat de situatie. IK lever mijn jas in , zij zijn verantwoordelijk voor mijn jas. ik MOEST mijn bonnetje inleveren , waarna ik geen jas kreeg, en gek genoeg,, je gelooft het niet. Is het mijn schuld want ik heb nu geen bonnetje om te bewijzen dat mijn jas daar lag. Er waren meerdere getuige , zelfs een bewaker, ( ik ben 1:57 zeer gevaarlijk dus) maar niemand van Jimmy Woo heeft iets gezien. Ik vind het heel bijzonder maar ik ben van slachtoffer inmiddels verandert in dader door Jimmy Woo en zijn on-klantvriendelijke manier van probleem oplossing. Mijn tip! vertrouw daar het personeel niet op zijn haar woord lever je jas absoluut niet in ( tenzij je een andere jas nodig hebt want die krijg je gewoon;-)) Ik ben niemand en het boeit ze waarschijnlijk niets , als je zo arrogant met je klanten omgaat, maar ik kom daar NOOIT meer.

Lees meer +

Beoordeling Cityhero van Thomas Wessels

Thomas Wessels

Ga hier niet heen! Ik ga al jaren uit in Amsterdam maar ben nog nooit zo slecht behandeld. Zonder iets fout te hebben gedaan mocht ik niet meer naar binnen terwijl ik buiten in de kou stond in alleen mijn tshirt. Ik probeerde uit te leggen dat al mijn spullen nog binnen lagen maar de deur werd in mijn gezicht dichtgesmeten. Toen ik de volgende dag verhaal kwam halen nam niemand mijn klacht serieus. Vermijd deze tent als je een leuke avond wil hebben.

Lees meer +

Beoordeling Cityhero van STEFANIE MINSART

STEFANIE MINSART

Ondanks de vele negatieve dingen over de portiers, waren deze gisteren heel beleefd en niks was hun teveel indien je iets vroeg, de “club” zelf stelt niks voor het loopt 25 jaar achter op zen tijd. De portiers trekken hier het geheel naar een 2 de ster.

Contact

mr.woo@jimmywoo.com

http://www.jimmywoo.com/

Locatie

Korte Leidsedwarsstraat 18

1017 RC, Amsterdam

Locatie van Jimmy Woo op Cityhero

Uitgaan in Amsterdam

De club heeft twee verdiepingen, een indrukwekkend interieur en een goede programmering. Boven is het loungegedeelte en bar in Aziatische stijl: Indonesische houten tafels, Japanse hekwerkjes en roze rijstpapier. Beneden in &lsquo:de kelder&rsquo: is nog een bar en de dansvloer. Het lage plafond is bedekt met 11.700 gloeilampjes waarmee op de muziek allerlei lichtpatronen gevormd worden. Maar dit alles is niet voor iedereen weggelegd: Jimmy Woo voert een streng deurbeleid.

Bekijk hier de beste clubs van Amsterdam

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Gesloten
Dinsdag
23:00:00
04:00:00
Woensdag
23:00:00
04:00:00
Donderdag
23:00:00
03:00:00
Vrijdag
23:00:00
04:00:00
Zaterdag
23:00:00
04:00:00
Zondag
Gesloten
Gesloten

Populaire in Amsterdam

Populaire Uitgaanssteden

Sluiten

Hey jij daar!

Heb jij geluk, dit wil je niet missen!


Maak kans op
€100,- Cash