Pllek

  1. Home
  2. Uitgaan In
  3. Amsterdam
  4. Pllek

Pllek

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

Contact

http://www.pllek.nl/,http://www.facebook.com/pllek/

Locatie

tt. Neveritaweg 59

1033 WB, Amsterdam

Locatie van Pllek op Cityhero

Hapje, drankje en strand

Pllek is opgebouwd uit oude zeecontainers en gebruikt gerecyclede materialen en maritieme voorwerpen in het interieur. De kwaliteit van het eten en drinken staat hier hoog in het vaandel, voor de lunch en het diner maken ze uitsluitend gebruik van biologische producten.

Pllek Live stage

Sinds kort heeft Pllek een podium ":Pllek Live Stage":, ideaal voor de muziekliefhebber, die op zoek is naar wat anders dan de reguliere podia. Pllek Live Stage vind je naast het restaurant. Hou je van geweldige akoestiek en een te gek uitzicht, in een rauwe maar toch warme omgeving, dan ben je hier aan het goede adres. Hier kunnen ruim 300 bezoekers hun dansschoenen laten slijten.

Live optredens

Iedere eerste donderdag van de maand is er een live performances. Op dit podium tref je aan, opzwepende, dansbare internationale acts en crossovers tussen hedendaagse elektronica en westerse en niet-westerse genres. Een eclectische ontdekkingsreis die je moet horen! Meer weten bezoek de website voor de meest actuele acts die dit podium bespelen.

Openbaar vervoer

Bus 391, 394, NDSM-veer. Deze informatie is onder voorbehoud. Kijk op de website van GVB voor de meest recente informatie.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Gesloten
Zondag
Gesloten
Gesloten

Populaire Uitgaanssteden

Sluiten

Hey jij daar!

Heb jij geluk, dit wil je niet missen!


Maak kans op
€100,- Cash