The Marina Club - Amsterdam

  1. Home
  2. Uitgaan In
  3. Amsterdam
  4. The Marina Club Amsterdam

The Marina Club - Amsterdam

Club
Bar

Faciliteiten

Faciliteit Eet mogelijkheid is aanwezig bij The Marina Club - Amsterdam Eet mogelijkheid

Beoordelingen

3.4 van de 5

Beoordeling Cityhero van Ebru Eryilmaz

Ebru Eryilmaz

Hele slechte service. Vanaf aankomst al onduidelijk geholpen, eten besteld voorgerecht en nagerecht alles is tegelijk aan tafel gebracht, nadat we het hadden aangegeven werd ons verteld dat wij dat moesten aangeven???? even later na dat alles tegelijkertijd is gekomen wij natuurlijk haastig eten zodat het niet koud word, vinden we een haar in ons eten, hebben we ook aangegeven er werd geen excuus gemaakt en als “oplossing” werd er gevraagd wat we willen eten, heel onlogisch na een haar in je eten te vinden word je gedwongen om een nieuwe gerecht te bestellen, aangegeven dat we dat niet wilden meneer geeft aan dat het sowieso niet van de rekening afgehaald kon worden (niemand vroeg hier om) personeel is verre van professioneel na het gesprek gaf meneer aan dat we nog een half uurtje hadden terwijl wij er toen maar 45 minuten zaten, aan een ander collega gevraagd tot hoe laat we konden zitten werd ons verteld dat we tot sluit konden zitten maar hij zou het met zijn collega bespreken, komt collega even later terug om ons te vertellen dat dat de maatregelen zijn van hen, maar er zaten nog 2 tafels die er voor ons al zaten die hoefden niet weg. Dit hebben wij natuurlijk ook aangegeven. Lang verhaal kort: eten smaakt naar niks en de medewerkers en nadruk op kale meneer is erg onprofessioneel.

Lees meer +

Beoordeling Cityhero van Sahroony

Sahroony

Eten was lekker, sfeer kan beter. Tevens hadden we gereserveerd voor boven. Kon later niet omdat we met een te groot groep waren. Namelijk 9 personen. Had bij reservering gezegd mogen worden. Service was wel geweldig. Hele vriendelijke personeel.

Beoordeling Cityhero van Su “Sude” El

Su “Sude” El

Slecht informatie aan de telefoon onbeschofte medewerkster die te telefoon opneemt vandaag, iedereen die er komt eet en drinkt met zijn eigen geld!!!! Als je de klanten zo Laat behandelen door je medewerkers, heb je na een tijd niks meer over, ik zou maar voorbeeld nemen van de andere turkse restaurants die momenteel vliegen aan het vangen zijn...

Lees meer +

Beoordeling Cityhero van --

--

Je betaald voor de ambiance. Waarschijnlijk ook voor het Tinderen in real life. Voor het eten moet je er niet zijn.

Beoordeling Cityhero van F K

F K

Eerste keer gegaan, gelijk ook laatste keer. Ik moest zelf van een andere tafel menu kaart pakken om te kijken. Ook roepen naar personeel om bestelling door te geven, anders liepen ze voorbij. Er was weinig personeel, ten opzichte van tafels. Ik had dit niet verwacht, tenslotte is het Amsterdam... Geen toetje genomen, ergens anders avond verder afgemaakt. Ook tijdens afreken binnen werd er niet gevraagd of alles naar wens was geweest.

Lees meer +

Contact

http://www.marinaclub.nl/

Locatie

Krijn Taconiskade 432

1087 HW, Amsterdam

Locatie van The Marina Club - Amsterdam op Cityhero

Openingstijden

Maandag
16:30:00
00:00:00
Dinsdag
16:30:00
00:00:00
Woensdag
16:30:00
00:00:00
Donderdag
16:30:00
00:00:00
Vrijdag
16:30:00
02:00:00
Zaterdag
16:30:00
02:00:00
Zondag
16:30:00
00:00:00

Populaire in Amsterdam

Populaire Uitgaanssteden

Sluiten

Hey jij daar!

Heb jij geluk, dit wil je niet missen!


Maak kans op
€100,- Cash