5th Avenue

  1. Home
  2. Uitgaan In
  3. Arnhem
  4. 5th Avenue

5th Avenue

Club
Bar

Beoordelingen

3.3 van de 5

Beoordeling Cityhero van Iede Adu

Iede Adu

Wat is etnische profilering in Arnhem? Als student uit Utrecht heb ik zo iets nog nooit meegemaakt. Nadat ik bij freaky piano bar was geweigerd probeerde ik het bij deze tent. Nog voor dat ik nog maar in de deur openingen stond zei de bewaking jij komt er niet in. Ik antwoordde daarop 'waarom' waarop hij zei 'je haren, we gaan hier geen discusie over voeren' en ik meteen naar de politie liep. Vervolgends de politie er nog bij gehaald maar dat uiten zich tot een slap gesprek met de bewaker en de tip van de politie om bij meldpunt discriminatie een klacht achter te laten Een heel jammer einde van wat een leuke avond had kunnen zijn. Ik heb mij nog nooit belemamd gevoeld in vrijheid van meenings uitging. Is dit de Nederlandse maatschapij?

Lees meer +

Beoordeling Cityhero van Sandra Mirza

Sandra Mirza

Leuke avond gehad tot het moment dat de fotograaf ongevraagd foto's maakte. Een foto was in mijns inzien seksueel getint, de fotograaf gevraagd of die het wilde wissen. 'Meneer had geen wisknop'. Dat hierbij gelaten en aan de manager gevraagd na een gesprek van uitleg, gaf de manager aan dat ze eerst de foto's op FB gingen plaatsen en wij erna konden mailen dat we het niet online wilden hebben. Omgekeerde wereld! Ik heb dhr. gewezen op onze privacy, ook na dit te hebben gezegd wilde de manager geen concessies te doen. Ergens in het gesprek zegt dhr. "Jullie vrouwen maken altijd drama". Treurig dat we als volwassen iets wilden oplossen en de manager niet deescalrend werkte. Nadien onze spullen gepakt en de tent verlaten. Achterom kijkend was het personeel aan het lachen om de situatie, zeer onprofessioneel!!!

Lees meer +

Beoordeling Cityhero van FLORIS.

FLORIS.

Wat een ongelooflijke bagger tent. Na ongeveer 20 minuten nog steeds geen cocktail te zien...6 personen cocktail. Duurt dat 2o minuten? Jullie moeten naar 't buitenland 6 personen. 5 minuten. Klaar. 5 x waardeloos

Beoordeling Cityhero van Sevad Subasic

Sevad Subasic

Schandalig dat je op je drankjes een half uur moet wachten. Nooit meer

Beoordeling Cityhero van Rosanne Bevers

Rosanne Bevers

Vorige week donderdag heeft 5th Avenue ons personeelsfeest gehost. Als organisatie konden we maar een conclusie trekken: het was perfect verzorgd! Onze contactpersoon en de organisator van het feest – Sophie – was erg goed bereikbaar, dacht actief mee met onze wensen en stelde zich steeds erg flexibel op als er wensen wijzigden. Je merkte ook dat 5th Avenue het gewend was om grote feesten te organiseren: alles verliep vlotjes en was goed voorbereid. Onze collega’s waren ook erg verrast door de prachtige ambiance van de locatie: een ontvangst met Prosecco op de begane grond om even bij te kletsen en daarna de voetjes van de vloer op de bovenverdieping. Kortom, het was een top feestlocatie met zeer professioneel personeel en wij willen 5th Avenue dan ook hartelijk danken voor een prachtig eindejaarsfeest!

Lees meer +

Contact

http://www.5thavenue.nl/

Locatie

Korenmarkt

6811 GW, Arnhem

Locatie van 5th Avenue op Cityhero

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Gesloten
Donderdag
19:00:00
02:00:00
Vrijdag
19:00:00
05:00:00
Zaterdag
20:00:00
05:00:00
Zondag
Gesloten
Gesloten

Populaire in Arnhem

Populaire Uitgaanssteden

Sluiten

Hey jij daar!

Heb jij geluk, dit wil je niet missen!


Maak kans op
€100,- Cash