Freaky Piano Bar

  1. Home
  2. Uitgaan In
  3. Arnhem
  4. Freaky Piano Bar

Freaky Piano Bar

Bar
Café

Beoordelingen

4 van de 5

Beoordeling Cityhero van Iede Adu

Iede Adu

Wat is etnische profilering in Arnhem? Als student uit Utrecht heb ik zo iets nog nooit meegemaakt. Na een gezellige avond met wat vrienden hadden we besloten om met z'n 2e nog even de stad in te gaan. Aangekomen bij deze tent wordt ik geweigerd door de bewaking omdat ik dreadlocks heb, en dit niet mag volgens het deurbeleid. Vervolgends de politie er nog bij gehaald maar dat uiten zich tot een slap gesprek met de bewaker en de tip van de politie om bij meldpunt discriminatie een klacht achter te laten. Een heel jammer einde van wat een leuke avond had kunnen zijn. Ik heb mij nog nooit belemamd gevoeld in vrijheid van meenings uitging. Is dit de Nederlandse maatschapij?

Lees meer +

Beoordeling Cityhero van Jolien

Jolien

Super gezellige Bar !! Echt leuk! De pianoman speelt en wisseld af met een DJ, wel jammer dat die pianoman rond een uurtje of 1 stopt met spelen, daarna is het gewone muziek. Hele leuke avond gehad !

Beoordeling Cityhero van Taco Taankink

Taco Taankink

Belachelijk deurbeleid: ik ben 46 en moest mijn ID laten zien?!? Op zich niet zo’n probleem, maar nog nooit meegemaakt. Dus op de reële vraag: ‘maar waarom eigenlijk?’ kreeg ik een grote bek van de uitsmijter. Ontzettend arrogant mannetje met misplaatste geldingsdrang; heel onvriendelijk. We hadden het direct gehad en ik antwoordde: ‘Prima joh, dan geef ik mijn €50 toch gewoon uit bij Dollars, daar doen ze wél gewoon normaal’. Met zo’n attitude gaan jullie het niet redden op de toch al lastige Korenmarkt en terecht ook. Ik kwam hier graag, maar we gaan er nu nooit meer naar toe. Ballentent.

Lees meer +

Beoordeling Cityhero van Modder World

Modder World

Leuke bar wat commercieel en Ik heb hier opgetreden tijdens jamsessie

Beoordeling Cityhero van Maarten

Maarten

Leuke plek om op stap te gaan

Contact

http://www.freakypianobar.nl/

Locatie

Korenmarkt

6811 GW, Arnhem

Locatie van Freaky Piano Bar op Cityhero

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Gesloten
Donderdag
20:00:00
02:00:00
Vrijdag
20:00:00
05:00:00
Zaterdag
20:00:00
05:00:00
Zondag
Gesloten
Gesloten

Populaire in Arnhem

Populaire Uitgaanssteden

Sluiten

Hey jij daar!

Heb jij geluk, dit wil je niet missen!


Maak kans op
€100,- Cash