Club de Villa

  1. Home
  2. Uitgaan In
  3. Beekbergen
  4. Club De Villa

Club de Villa

Club

Beoordelingen

2.6 van de 5

Beoordeling Cityhero van Profano 694

Profano 694

Onvriendelijke bejegening door de baas en sluit me aan bij eerdere negatieve recensies. Het zegt wat als.de enige vijf sterren van de managers zijn.

Beoordeling Cityhero van Cloë Noëlla Noir

Cloë Noëlla Noir

Als je van donkere dames houd hoef je daar niet te wezen. ze hebben er eentje en dat is voldoende, de rest word weggetreiterd. dus dames met een kleurtje: bespaar jezelf de moeite daar te werken!

Beoordeling Cityhero van Kerstin W

Kerstin W

Hier werken dames die het vak begrijpen. Spreken allemaal Nederlands . Per uur vanaf 220€

Beoordeling Cityhero van Valuto Ossen

Valuto Ossen

Racistisch Na de vele positieve berichten de stoute (leren) schoenen aangetrokken en richting Beekbergen gereden. Kwam net van een vergadering dus zat mooi in het pak. Belangrijk dacht ik nog daar zij zich vooral richten op de zakenman. Wat ik echter niet had verwacht is dat Club de Villa volgens mij een beetje racistisch is. Ik heb zelf een kleurtje ( half Indisch en half Portugees ). Waarom ik dit denk? Ik belde aan, een gezellige meneer deed open. Gaf meteen al een beetje sip kijkend aan.. "Ik heb een probleem.. er zijn helemaal geen dames vrij, een erg uitzonderlijke situatie... het spijt me". Ik gaf aan wel even te kunnen wachten. Heer deze huizes gaf vervolgens meteen aan dat het minimaal nog wel een uur a 2 uur zou duren voordat er 1 vrijkwam.. Omdat ik het niet helemaal vertrouwde besloot ik even later ( 10 min ) te bellen met een ander toestel en andere naam, Henk de Vries. En u raadt het al, er waren opeens 2 dames beschikbaar, Rosanne en Sam... Jammer Club de Villa, het meest jammer vind ik dat, als je liever geen "buitenlanders" binnen hebt je ook "mans" genoeg moet zijn om dit gewoon te zeggen. Zou ik wel doen in ieder geval. Erg jammer omdat ik echt op zoek was naar een leuke club waarbij ze nu echt een vaste klant en geregelde bezoeker mislopen. Succes verder ;)

Lees meer +

Beoordeling Cityhero van Karst K

Karst K

Veel te duur voor geen tp dames

Contact

Locatie

Arnhemseweg 603

7361 TP, Beekbergen

Locatie van Club de Villa op Cityhero

Openingstijden

Maandag
11:00:00
22:00:00
Dinsdag
11:00:00
22:00:00
Woensdag
11:00:00
22:00:00
Donderdag
11:00:00
22:00:00
Vrijdag
11:00:00
22:00:00
Zaterdag
Gesloten
Gesloten
Zondag
Gesloten
Gesloten

Populaire in Beekbergen

Populaire Uitgaanssteden

Sluiten

Hey jij daar!

Heb jij geluk, dit wil je niet missen!


Maak kans op
€100,- Cash