Whisky & Gin Breda

  1. Home
  2. Uitgaan In
  3. Breda
  4. Whisky Gin Breda

Whisky & Gin Breda

Café
Bar

Beoordelingen

4.8 van de 5

Beoordeling Cityhero van Pim Uit Breda

Pim Uit Breda

Prachtige locatie, vele wisky's. Waarschijnlijk hadden de eigenaren helaas hun dag niet omdat wij niet echt met vol passie en overgave advies kregen over welke whisky wij het best konden kopen. Alleen etiket voorlezen konden wij ook wel. Gemiste kans want er zit heel veel potentie in deze zaak. Volgende keer beter!

Lees meer +

Beoordeling Cityhero van Viktor Harmens

Viktor Harmens

Een zeer mooie tent in een prachtig pand. Momenteel hebben ze 250 flessen whiskey, dus als liefhebber zit je hier goed! Hele aardige eigenaars met verstand van zaken. Echt een aanrader voor de whiskey liefhebber en ook voor de Gin liefhebber.

Beoordeling Cityhero van Daniel Besselaar

Daniel Besselaar

Van buitenaf niet super goed aangegeven. Binnen een hele mooie zaak waar je op je gemak kunt genieten van een lekker drankje. Zodra wij onze drankjes kregen, kregen we ook het verhaal achter de whisky en ginndie besteld waren. Daarnaast kregen we er een klein hapje bij dat perfect bij de smaak van het drankje past! Ik zou zeker terug komen voor de hele beleving! Zeker een aanrader!

Lees meer +

Beoordeling Cityhero van M. van den W

M. van den W

Super! Het whisky arrangement in combinatie met een hotelovernachting is ons uitstekend bevallen. Absoluut waar voor je geld, gastvrije ontvangst, heerlijke hapjes bij de proeverij, verrassende lunch. Dat gaan we vaker doen!

Beoordeling Cityhero van Thijs Lammerse

Thijs Lammerse

Prachtige zaak in monumentaal Instagram waardig pand met een zeek smaakvol inrichting, letterlijk. U kunt kiezen uit mooie Whiskey's en lekkere Gin's maar ook andere dranken zijn niet vergeten. De gastheer en gastvrouw kunnen u perfect vertellen, welk hapje goed past bij welk glas. Zoekt u een leuk bijzonder cadeau? Ook dan, bent u hier aan het goede adres.

Lees meer +

Contact

https://www.whiskyandgin.nl/

Locatie

Nieuwe Ginnekenstraat 18

4811 NR, Breda

Locatie van Whisky & Gin Breda op Cityhero

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Gesloten
Woensdag
14:00:00
20:00:00
Donderdag
14:00:00
00:00:00
Vrijdag
14:00:00
00:00:00
Zaterdag
12:00:00
00:00:00
Zondag
12:00:00
20:00:00

Populaire in Breda

Populaire Uitgaanssteden

Sluiten

Hey jij daar!

Heb jij geluk, dit wil je niet missen!


Maak kans op
€100,- Cash