Good Fellows

  1. Home
  2. Uitgaan In
  3. Hengelo
  4. Good Fellows

Good Fellows

Bar

Beoordelingen

4.3 van de 5

Beoordeling Cityhero van Guus Bruinewoud

Guus Bruinewoud

We hadden gereserveerd en mochten geen eens naar binnen. Wat een balken tent. Iedereen wordt binnen gelaten behalve diegenen met reservering

Beoordeling Cityhero van Roderik Moes

Roderik Moes

Altijd PARTY NATURLICH mit Dewegkwiet...

Beoordeling Cityhero van TheJacqueline125

TheJacqueline125

Gisteren avond was ik met mijn vriendinnen bij Good Fellows. Het was helemaal leuk en gezellig totdat ik voor mij en mijn vriendinnen 9 shotjes "koekie" ging halen aan de bar. (vooraf moet je nog weten dat ik 70 euro in mijn portemonnee had, 2x10 en 1x50). Ik betaalde de shotjes met mijn 50 euro want de 2x10 was sowieso niet voldoende geweest. Ik kreeg van de barman 3 euro terug. Toen dacht ik nog goh dat zijn dure shotjes... Wat is dan 9x3? Juist 27. ik had dus niet 3 euro terug moeten krijgen, maar 23. Toen ik na 1 minuut terug ging naar de bar om dit te melden werd mij gezegd dat ik betaald zou hebben met 2 in elkaar gevouwen briefjes van 10 en 20. (ik had helemaal geen briefje van 20 in mijn portemonnee). De barman gaf ook nog aan dat het voor hem toch "helemaal geen zin had om over te liegen". (naja je hebt wel meer geld in je kassa, maargoed dat terzijde). Ik ben nog steeds woedend. 20 euro weggegooid. Als u hierheen gaat raad ik u aan op uw wisselgeld te letten. Het vervelende is natuurlijk dat ik totaal niets kan bewijzen, maar hiermee moge duidelijk zijn dat ik gisteren/vannacht geen grapje of een vergissing maakte. Mijn avond gisteren was in iedergeval geruïneerd.

Lees meer +

Beoordeling Cityhero van Ton Pruijn

Ton Pruijn

afgelopen vrijdag hebben wij de 60ste verjaardag van mijn vrouw gevierd en wij willen Nadieh en Willem en het personeel heel erg bedanken voor deze prachtige avond. De bedoeling was een verrassingsfeest te organiseren en dat is ook meer dan gelukt... wat een party!! Erg goed verzorgd en alles was mogelijk. Een echte aanrader en wij komen zeer zeker terug. HEEL ERG BEDANKT VOOR DE ONVERGETELIJKE AVOND.

Lees meer +

Beoordeling Cityhero van Marco Kroeze

Marco Kroeze

Altijd een feestje om heen te gaan!?

Contact

742590333

cafegoodfellows@gmail.com

Locatie

Willemstraat 29

7551 DL, Hengelo

Locatie van Good Fellows op Cityhero

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Gesloten
Vrijdag
22:00:00
04:00:00
Zaterdag
22:00:00
05:00:00
Zondag
Gesloten
Gesloten

Populaire in Hengelo

Populaire Uitgaanssteden

Sluiten

Hey jij daar!

Heb jij geluk, dit wil je niet missen!


Maak kans op
€100,- Cash