Hampshire Hotel-Newport Huizen

  1. Home
  2. Uitgaan In
  3. Huizen
  4. Hampshire Hotel Newport Huizen

Hampshire Hotel-Newport Huizen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

Contact

http://www.hampshire-hotels.com

Locatie

Labradorstroom 75

1271 DE, Huizen

Locatie van Hampshire Hotel-Newport Huizen op Cityhero

Hampshire Hotel
Newport Huizen ligt prachtig aan het Gooimeer in Huizen, op slechts 25 kilo­meter van Amsterdam. Dé: perfecte locatie voor uw zakelijke bijeenkomst met overnachting. In de directe omgeving vindt u de historische stadjes en mooie natuur van het Gooi. Naast reguliere faciliteiten biedt ons hotel zalen voor business meetings, seminars, congressen en trainingen.
Vergaderen
In Hampshire Hotel Newport Huizen kunt u kiezen uit zeven verschillende vergaderzalen, met ruimte tot 150 personen. Alle zalen zijn voorzien van daglicht, airconditioning, luxe espresso­bar en gratis Wi-Fi. Bijkomend voordeel: voor de deur zijn 150 gratis parkeerplaatsen. Wilt u met een groep tot achttien personen op een absolute toplocatie zitten, dan kunt u het luxe Penthouse huren. Dit heeft een eigen dakterras, volledige privacy en een prachtig uitzicht op het Gooimeer. Er zijn diverse mogelijkheden in en rond het hotel voor teambuilding-activiteiten, zoals: karten, golfen en zeilen.
Lekker eten
In Club Newport 1852 bent u aan het juiste adres voor een heerlijke lunch en/of diner! Het restaurant, met spectaculair uitzicht over de haven van Huizen, is inspired by Peter Gast, chef-kok van sterrenrestaurant Schulten Hues in Zutphen. Zijn handtekening is duidelijk terug te vinden in het kwalitatieve karakter van het restaurant, zowel in het interieur als op de kaart. Club Newport 1852 is een toegankelijke &lsquo:place to be&rsquo: voor foodies en liefhebbers van heerlijk eten en drinken. De wijn-spijs combinaties die op de kaart staan, zijn allemaal afkomstig van Peter Gast (spijs) en gastvrouw Jacqueline van Liere (wijn). Kortom, dé: plek om te chillen, loungen en culinair te genieten direct aan het Gooimeer
Boek hier uw kamer!
 :

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Gesloten
Zondag
Gesloten
Gesloten

Populaire Uitgaanssteden

Sluiten

Hey jij daar!

Heb jij geluk, dit wil je niet missen!


Maak kans op
€100,- Cash