De Popupclub

  1. Home
  2. Uitgaan In
  3. Leiden
  4. De Popupclub

De Popupclub

Club

Beoordelingen

2.6 van de 5

Beoordeling Cityhero van paul Boeffard

paul Boeffard

If you want to spend a good night don't listen to the Google stars and go there

Beoordeling Cityhero van Willem G

Willem G

Niet heen gaan! Het entreegeld alles behalve waard, eerst betaal je €15 om binnen te komen, vervolgens moet je ook nog €2 betalen voor een klein kluisje dat de helft van de tijd niet werkt. En de muziek is alleen maar mainstream R&B rotzooi. Dan kun je beter naar een leuke kroeg gaan daar betaal je geen entree en heb je een leukere avond!

Lees meer +

Beoordeling Cityhero van tapi

tapi

Wat een kanker tent. Laten je als minderjarige binnen om je vervolgens als een crimineel te behandelen wanneer ze dan toch om je id vragen. Werd geschopt en gevloerd door de beveiliging die de politie belde voor indentiteit fraude. Daarnaast is het er kanker koud en duurt het 3 jaar voordat je aan de beurt ben om een drankje te kopen. Als je lol wilt hebben in leiden kom dan hier niet heen!!!

Lees meer +

Beoordeling Cityhero van Willem

Willem

Een kaartje kopen en vervolgens een uur in de rij te staan om te horen dat je een verbod hebt van 2 maanden zonder een goede reden.. heb het er wel eens leuker gehad vindt het jammer dat mijn hele weekend naar de getver is geholpen hierdoor. Daarvoor 1 ster geen leuke ervaring gehad erg jammer..

Lees meer +

Beoordeling Cityhero van Shanna

Shanna

Meerdere barren waar je alleen met pin kan betalen en een veel te gore en overvolle wc. Een airco die overuren draait waardoor het er binnen zowat de noordpool is en vooraf al moeten betalen (terwijl het kaartje al veel te duur was!!!) om je jas op te hangen en een uur voor de wc te wachten. En als kers op de taart 2 uur tussen 100en mensen instaan om naar buiten te komen, beveiligers die de boel dreven als een hap vee... Mensen die in paniek de deuren doorramden en over elkaar heen walsden, levensgevaarlijk. Wat een gezellige stapavond joh! Vreselijk.

Lees meer +

Contact

Locatie

Lammermarkt 100

2312 CW, Leiden

Locatie van De Popupclub op Cityhero

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Gesloten
Zondag
Gesloten
Gesloten

Populaire in Leiden

Populaire Uitgaanssteden

Sluiten

Hey jij daar!

Heb jij geluk, dit wil je niet missen!


Maak kans op
€100,- Cash