Complex Maastricht

  1. Home
  2. Uitgaan In
  3. Maastricht
  4. Complex Maastricht

Complex Maastricht

Club
Bar

Beoordelingen

4.1 van de 5

Beoordeling Cityhero van zaynep gone

zaynep gone

Super slechte organisatie, mensen hebben recht op een refund/voucher. Ondanks herhaaldelijk verzoek negeren ze je gewoon, ze verwijderen comments op facebook en reageren niet op mailtjes Hoop dat de acm dit oppakt en deze tent een goeie boete geeft, dit verdienen ze. Stelletje aso's

Lees meer +

Beoordeling Cityhero van Xander van Merkesteijn

Xander van Merkesteijn

Geweldig locatie voor verschillende evenementen. Inmiddels zelf bij verschillende evenementen hier geweest ook nog vroeger toen hef nog MMH was. Je bent snel binnen en tot dusver alleen vriendelijk personeel en beveiliging gesproken, is op andere locaties wel anders. Zeer gevarieerd publiek. Misschien iets aan de duurdere kant voor 2.75 per penning, 5 euro per locker (+5 euro borg) en 1/2 bon voor een toiletstempel. 2e zaal ook aanwezig wel erg verstopt achter de lockerruimte. Ik rook zelf niet maar voor rokers wel fijn dat je gewoon naar buiten kunt om te roken. Zal zeker vaker hier te vinden zijn.

Lees meer +

Beoordeling Cityhero van Masch Feu

Masch Feu

Jammer dat ik hier niet meer terecht kan voor de feestjes die deze locatie juist groot hebben gemaakt en op de kaart gezet.....totaal geen hardere stijlen meer in het aanbod? Dee techno zwik is veul te sof....maaaaannnnn ;) Wat de toiletten, prijzen en kluisjes betreft is ook nog totaal niets verandert lees ik...oude ergernissen blijven actueel...

Lees meer +

Beoordeling Cityhero van Kevin van der Schrier

Kevin van der Schrier

Onze favoriete uitgaansgelegenheid, groot genoeg en goed bereikbaar door de naastgelegen q-park. Ook veel bekende EDM artiesten treden hier op dat zeker een pluspunt is. De bonnen zijn helaas wel erg duur en slecht bereikbare ( te kleine) wc's voor de grootte van de zaal.

Lees meer +

Beoordeling Cityhero van Joyce Vriezelaar

Joyce Vriezelaar

Jammer dat de meeste feestjes alleen techno/house/deephouse zijn. Eens wat anders (90's of latin) zou leuk zijn. WC moet betaald worden maar worden naar mijn mening niet vaak schoon gehouden gedurende de avond. Plus, geen invalide toilet. De lachgas service vind ik vreselijk! Mensen die een paar seconden high zijn en nog maar te zwijgen over de plastice rommel. Idem geld voor de bekers, pleur die wegwerp bekers eruit en haal herbruikbare, harde plastice bekers. Desnoods met een soort stasiegeld regeling. Verder mooie zalen.

Lees meer +

Contact

https://www.complexmaastricht.nl/

Locatie

Griend 6-7

6221 AJ, Maastricht

Locatie van Complex Maastricht op Cityhero

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Gesloten
Zondag
00:00:00
00:00:00

Populaire in Maastricht

Populaire Uitgaanssteden

Sluiten

Hey jij daar!

Heb jij geluk, dit wil je niet missen!


Maak kans op
€100,- Cash