P3 Purmerend, Pop & Cultuurpodium

  1. Home
  2. Uitgaan In
  3. Purmerend
  4. P3 Purmerend Pop Cultuurpodium

P3 Purmerend, Pop & Cultuurpodium

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

Contact

http://www.p3purmerend.nl/

Locatie

Purmersteenweg 17-19

1441 DK, Purmerend

Locatie van P3 Purmerend, Pop & Cultuurpodium op Cityhero

In P3 zijn vijf oefenruimtes voor bands en individuele muzikanten. De oefenruimtes worden overdag en 's avonds verhuurd in blokken van 3 uur. Er is tevens een gezellige bar om tussendoor en na het oefenen wat te drinken. De laptop kan mee, er is draadloos internet beschikbaar in het café:. Elke 3e donderdagavond van de maand is er een live muziekcafé:, bands kunnen zich hiervoor aanmelden bij Tom of Radboud. Sinds kort is er de mogelijkheid om les te krijgen in een echte popschool! Kijk op http://www.p3purmerend.nl/popfabriek/ voor het lesaanbod.

Evenement organiseren
Wil je voor je bedrijf, organisatie of privé: op een mooie en inspirerende locatie een evenement georganiseerd hebben, dan is P3 de aangewezen gastheer. P3 beschikt over diverse zalen die zowel afzonderlijk alsook in combinatie met elkaar gebruikt kunnen worden. De sfeervolle zalenaccommodatie biedt ongekende mogelijkheden voor feesten, presentaties, borrels en vergaderingen.

Programma
Voor het programma kun je terecht op de website van P3. Tickets voor P3 zijn op de avond zelf verkrijgbaar aan de kassa van P3 of in de voorverkoop via de P3 website en Primera winkels.

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Gesloten
Zondag
Gesloten
Gesloten

Populaire Uitgaanssteden

Sluiten

Hey jij daar!

Heb jij geluk, dit wil je niet missen!


Maak kans op
€100,- Cash