Nieuw Rotterdams Café

  1. Home
  2. Uitgaan In
  3. Rotterdam
  4. Nieuw Rotterdams Cafe

Nieuw Rotterdams Café

Bar

Beoordelingen

4 van de 5

Beoordeling Cityhero van Albert de Groot

Albert de Groot

Slecht en hufterig in alle opzichten. Vandaag als lunch een"special" besteld, clubsandwich. Ingrediënten volgens de kaart: oude kaas, spek, tomaat, tuinkers, ijsbergsla, gegrilde kip, spiegelei & gerookte paprika mayonaise. Wat - na lang wachten - geserveerd werd, bestond uit 4 witte, geroosterde boterhammen met om en om wat dunne plakjes kaas en spek, twee stukjes doorgebakken ei en wat blaadjes sla. Wat mayonaise had moeten zijn, was een dun, zuur sausje. Geen tomaat, geen tuinkers, en ook geen kip. Toen ik de bediening - een onopgevoed jongmens dat uitdrukkelijk tentoonspreidde geen interesse te hebben voor de klanten of zijn werk - dat de helft van de ingrediënten ontbrak of niet klopte (geen spiegelei) is het jongmens dat met de keuken gaan bespreken. Antwoord: er wordt paprikapoeder gebruikt in plaats van paprika. Op mijn vragen of de kip dan soms ook kippoeder was geworden, de tuinkers tuinkerspoeder en de tomaat tomatenpoeder heb ik geen antwoord gekregen. Op mijn vraag aan het jongmens of hij dat allemaal zelf ook niet wat gênant vond, antwoordde hij dat het hem echt niets kon schelen. De rest van de bediening bestond grotendeels uit jonge meisjes die maar al te vaak niet wisten naar welke tafels ze de bestellingen moesten brengen (meerdere keren gingen er halfvolle bladen weer mee terug naar binnen).Daarna werd zonder een woord van excuus en zonder blikken of blozen van mij betaling van de volledige rekening verlangd. Mijn oordeel laat zich raden: keuken slecht, bediening slecht en zelfs hufterig en de klant wordt schaamteloos genept. Niet heengaan dus, wegblijven, vooral wegblijven.

Lees meer +

Beoordeling Cityhero van Jan Spruit

Jan Spruit

Te weinig kwaliteit voor de hoge prijzen. Bij de Angus burger moet je goed zoeken naar alle op de kaart genoemde ingrediënten. Kost € 13,50 (zonder friet, anders nog € 3,75 erbij). Maar net iets beter dan een Mac Donald exemplaar. Hetzelfde in de Salade Quinoa (€ 14!). Men noemt veel wat er in zou zitten, maar voornamelijk quinoa en ijsbergsla. Bediening vriendelijk, maar wel lang wachten op simpele bestelling. Niet aan te raden dus.

Lees meer +

Beoordeling Cityhero van Julia

Julia

Eeg lekker eten, maar ik vond dat het personeel niet al te veel naar ons omkeek. Vaak zaten we lang met lege glazen, terwijl de drankjes er wel erg lekker zijn.

Beoordeling Cityhero van Julie Val

Julie Val

Altijd supergezellig in NRC, bij lekker weer op het terras en bij mindere dagen binnen. Je kunt er terecht voor een drankje, lunch of dinner. Vrijdags en zaterdags is er vaak een DJ. De burgers en friet zijn een aanrader.

Beoordeling Cityhero van Duncan Stern

Duncan Stern

Als je op zoek bent naar een relatief krap terras, met de geur van een verstopte rioolbuis, onder het genot van een relatief duur biertje die op een gore tafel gezet wordt (de tafel zelf maar schoongemaakt, de bediening kwam er nadat drie tafels weg gingen achter dat de tafels toch wel heel erg vies waren), zonder een speciaalbierenkaart (die is er niet, ondanks dat de menukaart zegt van wel), en een ober die er duidelijk geen zin in had, ben je hier aan het juiste adres! Een extra ster omdat het Rotterdams wel duidelijk naar voren komt bij eerdergenoemde ober, dat draagt wel leuk bij aan de sfeer.

Lees meer +

Contact

Locatie

Witte de Withstraat 63

3012 BN, Rotterdam

Locatie van Nieuw Rotterdams Café op Cityhero

Openingstijden

Maandag
10:00:00
01:00:00
Dinsdag
10:00:00
01:00:00
Woensdag
10:00:00
01:00:00
Donderdag
10:00:00
01:00:00
Vrijdag
10:00:00
02:00:00
Zaterdag
10:00:00
02:00:00
Zondag
10:00:00
01:00:00

Populaire in Rotterdam

Populaire Uitgaanssteden

Sluiten

Hey jij daar!

Heb jij geluk, dit wil je niet missen!


Maak kans op
€100,- Cash