Café De Palm

  1. Home
  2. Uitgaan In
  3. S Hertogenbosch
  4. Cafe De Palm

Café De Palm

Bar

Faciliteiten

Faciliteit Eet mogelijkheid is aanwezig bij Café De Palm Eet mogelijkheid

Beoordelingen

4.5 van de 5

Beoordeling Cityhero van jacques Vos

jacques Vos

TOP, geweldige tent!

Beoordeling Cityhero van Domenico

Domenico

De lekkerste Lungo, Espresso, Ristretto, Macchiato, Piccolo, Cortado, Cappuccino, Flat White, Latte, Latte Macchiato, Americano en 'decaf soja extra heet, geen foam' in Den Bosch drink je hier. Level 3 certified master barista Daaniolo is betoverend en onovertroffen. Na een bezoek aan Café De Palm in Den Bosch weet je hoe koffie echt moet smaken. Pure zwarte klasse in een kopje van deze Bossche George Clooney. Na zijn bezoek aan Osteria Francescana van Massimo Bottura was Daaniolo (voor zijn reis gewoon Daan) verkocht aan Italië en dan vooral haar verschillende koffies. Na een vierdaagse cursus (Advanced Barista & Advanced Latte Art) aan de hoog aangeschreven Espresso Academy in Firenze is Level 3 certified master barista Daaniolo begonnen aan zijn kruistocht om de Nederlanders te bekeren tot echte koffie connaisseurs. Het komt goed uit dat een van de mooiste kathedralen van Nederland, de Sint-Jan, tegenover het cafe te vinden is. Het spreekt voor zich dat Level 3 certified master barista Daaniolo elke ochtend voor het openen van het cafe een bezoek brengt aan de prachtige Mariakapel voor enkele weesgegroetjes. Opdat het weer een prachtige koffiedag mag worden. Oh, ze hebben ook bier.

Lees meer +

Beoordeling Cityhero van Sebastiaan van de Geer

Sebastiaan van de Geer

Zomaar even op een zonnige nazomer dag terrasje gepakt. En dan drink je hier onder de Sint Jan een lekker wijntje met bitterballen en daarna een diner spareribs met heerlijke IPA alles zoals het hoort en nog een betaalbare prijs ook. Echt een top café, top locatie en heerlijk gegeten

Lees meer +

Beoordeling Cityhero van Wesley de J

Wesley de J

Jaaaa gewoon top! Enthousiaste barman, die van veel bieren alles uit zijn hoofd weet. Goed eten. Geen spectaculaire gerechten maar gewoon een goede hamburger, goede varkenssate waar je goed 20 euro voor zou betalen elders hier voor 12 euro. Snelle service. Erg fijn. En natuurlijk alles prachtig voor het aanzicht van de kathedraal in D3n bosch. Heerlijk!

Lees meer +

Beoordeling Cityhero van Jordan Jansen

Jordan Jansen

Altijd vriendelijke bediening en ruime keuze in bieren. Gewoon helemaal top.

Contact

http://www.cafedepalm.nl/

Locatie

Hinthamerstraat 82

5211 MS, 's-Hertogenbosch

Locatie van Café De Palm op Cityhero

Openingstijden

Maandag
15:00:00
01:00:00
Dinsdag
15:00:00
01:00:00
Woensdag
15:00:00
01:00:00
Donderdag
15:00:00
01:00:00
Vrijdag
15:00:00
01:00:00
Zaterdag
12:00:00
01:00:00
Zondag
13:00:00
01:00:00

Populaire in 's-Hertogenbosch

Populaire Uitgaanssteden

Sluiten

Hey jij daar!

Heb jij geluk, dit wil je niet missen!


Maak kans op
€100,- Cash