Body Talk

  1. Home
  2. Uitgaan In
  3. Utrecht
  4. Body Talk

Body Talk

Bar
Gaybar

Beoordelingen

4.3 van de 5

Beoordeling Cityhero van Nils Horst

Nils Horst

Een hele leuke tent! Overigens al weer een tijdje geleden dat ik ben geweest, na al deze omstandigheden ben ik zeker bereid om weer te komen👍🏳️‍🌈

Beoordeling Cityhero van Thijs Bottema

Thijs Bottema

3 woorden, 13 letters: wat een toptent! Tot morgen ;)

Beoordeling Cityhero van Truzelientje

Truzelientje

De Bodytalk, door intimi ook wel liefkozend 'BT' genoemd, bezocht ik een kleine tien jaar geleden voor het eerst. Was ik er voorheen zeker zo'n drie keer per maand te vinden, nu kom ik er gemiddeld nog maar een paar keer per jaar. In eerste instantie leken de mensen steeds jonger te worden, maar langzaam begint het tot me door te dringen dat ik met mijn 29 jaar bij het groepje 'ouderen' begin te horen. In ieder geval wel als ik mijn pijlen mik op de vrijdag- en zaterdagavond. Wanneer je ongeveer tussen de 20 en 26 jaar oud bent, bevind je je rond bovengenoemde tijden in de hoogst vertegenwoordigde leeftijdsklasse. Wat ik erg prettig aan de Body Talk vind, is het deurbeleid. Vrijgezellenfeestvierders worden geweigerd en mannen die zich denken te kunnen verlekkeren aan de lesbische vrouwen, komen eveneens van een koude kermis thuis. Wanneer iemand een grens overgaat en dit wordt gemeld bij het personeel/de eigenaar, wordt er adequaat gehandeld. Er wordt voornamelijk populaire muziek gedraaid, maar ook 'gouwe ouwe' plaatjes en foute meezingers. Naarmate het later wordt en de alcohol rijkelijk heeft gevloeid, wordt er veel gedanst. Dit brengt me naar het volgende onderwerp: ik vind de BodyTalk veel- en veel te vol. Veel voller dan tien jaar geleden trouwens. Dat er zoveel animo voor is snap ik, want deze kroeg is één van de weinige gay aangelegenheden die Utrecht kent en is hier echt een begrip. Toch zou ik als eigenaar kwaliteit boven kwantiteit verkiezen en minder mensen toelaten. Dat er een verdieping lager een tweede ruimte zit te verstoffen, vind ik dan ook onbegrijpelijk. Volgens mij was dit omdat er minimaal twee personeelsleden moesten staan en het niet genoeg opleverde, maar het lijkt mij vooral zaak om hier eens met een commercieel oog naar te kijken.

Lees meer +

Beoordeling Cityhero van Mason Hoogendoorn

Mason Hoogendoorn

Gezellig. Veel diversiteit. Iedereen is zich zelf. Wauw!

Beoordeling Cityhero van Karle Jansen

Karle Jansen

Heerlijke bar in Utrecht om lekker uit je dak te gaan. Jammer dat soms de speakers ruisen. Maar dat mag de pret niet verstoren. Wij vermaken ons altijd.

Contact

https://bodytalk-utrecht.metro.bar/?lang=nl#

Locatie

Oudegracht 64

3511 AS, Utrecht

Locatie van Body Talk op Cityhero

Openingstijden

Maandag
14:00:00
01:00:00
Dinsdag
14:00:00
01:00:00
Woensdag
14:00:00
01:00:00
Donderdag
14:00:00
02:00:00
Vrijdag
14:00:00
03:00:00
Zaterdag
14:00:00
03:00:00
Zondag
14:00:00
01:00:00

Populaire in Utrecht

Populaire Uitgaanssteden

Sluiten

Hey jij daar!

Heb jij geluk, dit wil je niet missen!


Maak kans op
€100,- Cash